Sectorplan Kinderopvang

De overheid heeft een sectorplan opgesteld voor de kinderopvang met verschillende scenario`s. Dit is vooral opgesteld met als doel de kinderopvang zo lang mogelijk veilig en verantwoord open te houden.

Lees meer

Vacature Pedagogisch medewerker Flexpool (18 - 24 uur per week)

Je werkt graag flexibel op de momenten dat het jou het best uitkomt. Dit omdat je wellicht nog een (vervolg) studie doet, graag extra uren maakt naast je parttime baan of omdat de thuissituatie zo is ingericht dat een flexibel contract uitkomst biedt. Dan zoeken wij jou!

Lees meer

BSO's weer volledig open

Wat een fantastisch nieuws, vanaf maandag 19 april mogen onze BSO’s eindelijk weer open voor álle kinderen. De afgelopen vier maanden hebben we de kinderen ontzettend gemist, we hebben veel zin om met z'n allen weer te kunnen genieten van een fijne en ontspannen tijd op onze BSO's. Ook voor de ouders zijn we blij, zij hebben de afgelopen maanden alles zelf op moeten lossen. Dit zal niet makkelijk geweest zijn.

Lees meer

Vacature oudercommissie

De oudercommissie bestaat uit een aantal enthousiaste ouders, die zich extra inzetten voor de groep om belangen van de kinderen en de ouders van het kindercentrum waar de oudercommissie aan verbonden is zo goed mogelijk te behartigen en de ouders te vertegenwoordigen.oor zowel de dagopvang als de BSO zijn wij naarstig op zoek naar nieuwe leden.

Lees meer

Coronavirus update 02-02-2021

Premier Rutte heeft dinsdag 2 februari in een persconferentie aangekondigd dat het primaire onderwijs en de kinderopvang weer open mogen, vanaf 8 februari. De BSO blijft voorlopig gesloten.

Lees meer

Webinarseries Get up! Tijdens de lockdown van Tischa Neve

Helaas is de lockdown verlengd, tot en met 7 februari. Dit betekent wekenlang niet naar de kinderopvang, geen school, geen sport, geen leuke tripjes en geen gezellige afspraken met familie en vrienden. Voor u betekent dit de kinderen thuis, thuisonderwijs en thuiswerk. Wij kunnen ons voorstellen dat u dit als pittig ervaart, daarom bieden wij onze huidige én nieuwe ouders aan om via ons deel te nemen aan deze webinarserie.

Lees meer

Corona virus

Premier Rutte heeft dinsdag 12 januari een verlenging van de strenge lockdown maatregelen afgekondigd. Voor onze kinderopvang (kinderdagopvang en buitenschoolse opvang) betekenen deze maatregelen dat we gesloten zijn tot en met 7 februari. Kinderen van ouders met een cruciaal beroep kunnen ook de komende weken bij ons terecht voor noodopvang, indien zij bij ons een contract hebben.

Lees meer

Vacature huishoudelijk medewerker

Creëer jij een schone, veilige omgeving voor kinderen? Voor onze locaties in Kerk-Avezaath, Beusichem, Kesteren en Dodewaard wij op zoek naar twee huishoudelijk medewerkers in combinatie met tussenschoolse opvang.

Lees meer

Wij dansen voor alle helden!

In de coronatijd willen we vanuit de kinderopvang alle helden uit de zorg een hart onder de riem steken!

Lees meer

Wij zijn op zoek naar flexibele pedagogische ontdekkers!

Wij zijn op zoek naar flexibele pedagogische ontdekkers!(gemiddeld 20 uur per week, met uitzicht op vaste uren)

Lees meer
1 2 3 4 ››